Via onderstaande stappen kan u een meekijk sessie starten zodat wij met u kunnen meekijken.

Stappen
Screenshot
1). Meekijk sessie starten
1.1). Ga naar: https://movinu.nl en klik op Mee kijk sessie starten onder de knop ondersteuning in het menu.
Of klik op het icoontje Movin'U snelle ondersteuning op uw bureaublad als deze aanwezig is.
1.2). Er word nu een bestand gedownload, open dit bestand.
1.3). Klik bij eventuele meldingen op Ja.

2). Meekijk sessie opgestart.
Sessie code: Wordt automatisch gevuld dit is uw unique code welke wij nodig hebben.
Uw Naam: Hier wordt automatisch uw computer naam ingevuld dit kan u aanpassen.

Omschrijving: Hier kan u een omschrijving van uw problem noteren indien nodig.

3). Verbinding verbreken of beheer rechten uitzetten.
3.1). U kan de meekijk sessie verbreken door op het kruisje te klikken en dan op alle verbindingen sluiten te klikken.

3.2). Beheer rechten uitzetten kan u doen door op het pijltje te klikken.
Wij kijken dan nog met u mee maar kunnen niet uw muis of toetsenbord gebruiken.

U heeft de handleiding volledig doorlopen!

Mocht dit niet de informatie bieden die u zocht of mocht u iets missen, neemt u dan telefonisch contact op met onze Servicedesk.