Via onderstaande stappen kan u uw ticket inzien en bewerken.

Stappen
Screenshot
1). Meld je aan bij het Ondersteuningsportaal
1.1). Klik op Aanmelden onder Uw Tickets.
1.2). Voer uw E-mail adres en bijbehorende wachtwoord in.
1.3). Optioneel zet het vinkje aan bij Mij onthouden op deze computer
1.4). Klik op Aanmelden
2). Wanneer u een ticket hebt ingediend, dan.  kan u deze inzien met de tickets knop in het hoofd menu.
2.1). Links van de persoonlijke menu en ticket aanmaken staat het meldingsmenu, deze menu geeft aan wanneer er nieuwe berichten zijn of wanneer uw ticket geüpdatet is door een medewerker van de servicedesk of collega.
2.2). In het midden van het scherm komt een lijst met de tickets.
Opties variëren van Alle tickets, Openstaande of in behandeling en Opgelost of afgesloten.
2.3). Klik onder Openstaand of in behandeling op uw ticket.

3). De ticket opent en de volgende scherm wordt weergegeven

3.1). Bovenin links kan je kiezen om een reactie te sturen/in de melding te beantwoorden.
3.2). Bovenin het midden kan je kiezen om het ticket te sluiten.

3.3). Bovenin rechts kan je kiezen om collega's en/of aannemers toe te voegen aan het ticket.
Wanneer het ticket wordt gesloten worden ook zijn meegenomen in de reactie.

3.4). Rechts onder de ticket gegevens kan je inzien wat de status is en deze mogelijk nog aanvullen met een telefoonnummer en/of tablet nummer.

4).Beantwoorden
4.1).Tik op beantwoorden om een reactie te plaatsen in de melding.
4.2). Typ uw reactie in het bericht veld.
4.3). Voeg een eventuele bijlage toe.
4.4). Klik op beantwoorden om uw reactie toe te voegen aan het ticket.
5).Ticket sluiten en feedback indienen
5.1).Klik op Ticket markeren als gesloten om het ticket te sluiten.
5.2). Wanneer het ticket is gesloten kan u hier uw beoordeling aangeven en indienen.

5.3). Klik op de smiley die u het meeste aanspreekt en klik op feedback indienen.

6).Personen toevoegen die als CC worden toegevoegd in mail communicatie.
6.1).Vul de e-mailadressen in.
6.2). En klik op indienen.

Korte beschrijving
Onderdelen van het Movin'U Ondersteuningsportaal
Het Ondersteuningsportaal en welke onderdelen deze bevat.