Onderstaande stappen laten u zien hoe u kan inloggen en uitloggen in het Ondersteuningsportaal.

Stappen
Screenshot
1). Open het Ondersteuningsportaal met de volgende link:

https://servicedesk.movinu.nl/

1.1). Klik op Aanmelden onder Uw Tickets.

2). Vul uw login gegevens in.
2.1). Email: Uw corporatie email adres.
2.2). Wachtwoord: Uw ingevoerde wachtwoord tijdens registreren.
2.3). Het vinkje voorMij onthouden op deze computer” zorgt er voor dat uw email adres word onthouden en automatisch word ingevuld de volgende keer dat u wilt inloggen.
2.4). Klik op Aanmelden

3). Uitloggen
3.1). Uitloggen kunt u doen door rechtsboven in op uw profiel icoon te klikken.
3.2). Klik hierna op “
Afmelden” ter bevestiging dat u echt wilt uitloggen.

U heeft de FAQ volledig doorlopen!

Mocht u na het volgen van deze stappen nog vragen hebben, neemt u dan telefonisch contact op met ons